Nike ima nove tenisice. Mišljenja su podijeljena

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NIKE ima novu suradnju. Iako se prvotno očekivalo da će biti lansirana ovog mjeseca, A Ma Maniéreova "Black/Violet Ore" verzija Air Jordan 3 sada se očekuje tek krajem kolovoza. Točnije, ove tenisice u novoj boji trebale bi biti dostupne od 21. kolovoza.

"Svi će navaliti na njih"

Ovaj premium par tenisica dolazi s posebnim privjescima, tri seta vezica s natpisom "HARDER" na krajevima i, naravno, prikladnom kutijom za cipele koja slavi desetu obljetnicu A Ma Maniérea uz dosadašnje suradnje s Nikeom.

"Zbunjen sam, mislio sam da su samo za žene", "Ne volim crne tenisice, ali ove su prekrasne", "Wow", "Držat ću se originalnih boja", "Kad ove stižu?", "Ljudima se ne sviđaju, ali svi će navaliti na njih kad budu u prodaji", neki su od komentara na Instagramu.

Od 21. kolovoza ove će tenisice biti dostupne preko službenih Nike i A Ma Maniére stranica, kao i preko odabranih trgovina, po cijeni od 250 američkih dolara. Cijena u EU još nije potvrđena, ali trebala bi biti oko 230 eura. U narednim tjednima očekuju se dodatne promotivne kampanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.