"Htjela ju je za sebe": Blagajnica u Zari odbila prodati majicu koja je izvan sezone

Screenshot/Foto: TikTok/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNA se žena nedavno na TikToku požalila na vrlo neobično iskustvo kupnje u Zari. Svidjela joj se jedna majica i željela ju je kupiti, no kad je došla na blagajnu, u trgovini su joj je odbili prodati uz neobično objašnjenje.

Je li blagajnica lagala?

"Molim vas, pomozite mi, voditeljica je zlobna, a zaista želim ovu majicu", napisala je tiktokerica Ashley Cunningham (@sobadash_) u opisu videa. "Kad sam došla na blagajnu, blagajnica mi je rekla da je ne mogu kupiti jer je izvan sezone i više nije na prodaju. Zna li itko kako mogu doći do ove majice?"

@sobadash_ Please help the manager is so mean i really want this shirt🥹 #zara @ZARA ♬ original sound - Ashley Cunningham

"Sve što je van sezone ide na rasprodaju, ona je htjela tu majicu", "Radila sam u Zari, lagala ti je", "Htjela ju je za sebe", "Sve van sezone ide na sniženje, definitivno ti je lagala", "Ma ona ju je htjela", tvrde neki komentatori.

Drugi pak kažu kako djelatnica nije lagala: "Radila sam u Zari i ovo je djelomično istinito. Samo trebaš naći voditelja koji se voljan pozabaviti se ovime i mogu ti je i besplatno dati. Računalo doslovce ne dozvoljava prodaju", "Radila sam u Zari, ovo je često prije rasprodaja, kod prestane raditi i proizvod nije moguće prodati."

Sporni je top dostupan i u našim trgovinama, ali u crnoj boji. Trenutno je na sniženju i spreman za kupnju.

Korzet top od trapera, Zara, cijena na sniženju je 15.99 eura

Inače, ova priča je dobila sretan kraj. Jedna osoba u komentarima javila se Ashley i ponudila joj ovu majicu jer je ima, ali ne nosi.

"Imam točno ovu majicu i nikad je nisam nosila. Želiš li je?" upitala ju je. Ashley je odgovorila da je želi: "Kupit ću je, platit ću i dostavu, molim te. I poslat ću ti mjesečnu zalihu keksa."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.