Ovaj krasan stan od 44 kvadrata u Zagrebu prodaje se posve namješten za 173.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama i ovaj put našu pažnju je privukao stan na zagrebačkom Srebrnjaku, koji se prodaje za 173.000 eura. Ovaj se lijepi dvosoban stan proteže na 44 kvadrata, a nalazi se u zgradi od dva kata izgrađenoj 1964.

Stan je odmah useljiv

Stan se sastoji od dnevnog boravka s blagovaonicom, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice i hodnika. Stanu pripada i spremište, a parking je javni besplatni. Orijentacija stana je istok-zapad. Stan je renoviran 2020.

Stan se prodaje u potpunosti namješten. Useljiv je te nisu potrebna nikakva dodatna ulaganja. Stanom dominiraju bijela i ljubičasta boja, a cjelokupni dojam je bezvremenski. Dostupno grijanje je etažno plinsko centralno. Detalje o stanu možete doznati ovdje, a više fotografija pogledajte ispod.

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.