Ovaj je proizvod odličan za čišćenje tipkovnice i unutrašnjosti računala

Foto: Shutterstock/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA Redditu, točnije na podforumu r/pcmasterrace, jedan je korisnik kratko rekao: "Ako još uvijek koristite sprej za ispuhivanje, isprobajte ovo" i predstavio uređaj za ispuhivanje koji ne morate kupovati iznova kao sprej u limenci, što bi vam moglo uštedjeti dosta novca ako često kupujete nove limenke.

Ovim su proizvodima korisnici dali prednost nad limenkama

"Imam nešto takvo i da, super je", "Imam to već nekoliko godina, odlično je za ispuhivanje", "Kupio sam jednog nedavno. Obožavam ga. Odlično radi", "Zašto svi stalno ispuhuju prašinu iz računala? Radije uložite u bolje kućište", "Potrošim jednu limenku zraka godišnje pa nemam potrebe za ovime", "Dosta dobro mijenja sprej", neki su od komentara na objavu na Redditu.

Ovakav smo proizvod pronašli na Amazonu, gdje ga je preko 3200 kupaca ocijenilo s 4.2. Dolazi s nekoliko nastavaka, radi bežično, a puni se uz pomoć USB-C kabla.

Uređaj za ispuhivanje, Amazon, 29.99 eura

Jedan je korisnik predložio još jednu alternativu. U pitanju je proizvod u obliku rakete kojemu nije potrebno ni punjenje ni zamjena jer se ne troši, već se zrak jednostavno pumpa. Preko 10.000 kupaca na Amazonu ovom je proizvodu dalo ocjenu 4.7.

Uređaj u obliku rakete za ispuhivanje, Amazon, 14.90 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.