Ovaj parfem tek je stigao, a već svi pričaju o njemu

Screenshot/Foto: TikTok/maisonmargiela-fragrances.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PARIŠKI luksuzni brend Maison Margiela predstavio je novu mirisnu poslasticu s jednom od trenutno najpopularnijih nota - vanilijom. Replica Afternoon Delight Eau de Toilette novi je miris namijenjen i ženama i muškarcima.

"Pariški kafić ispunjen mirisom toplih madeleinea"

Tvrtka navodi da ovaj miris podsjeća na pariški kafić ispunjen mirisom toplih madeleinea, tradicionalnih francuskih kolačića prepoznatljivih po mekoj teksturi i blagoj slatkoći. Ova gurmanska nota čini srce mirisa, dok parfem dodatno obogaćuju kremaste i drvenaste note sandalovine, madagaskarske vanilije i mošusa. Zahvaljujući svom toplom profilu miris je idealan za jesen i zimu.

Novi miris dolazi u prepoznatljivoj bočici brenda, inspiriranoj apotekarskim bočicama, s bijelom pamučnom etiketom na kojoj su istaknuti svi detalji. Bočica je dostupna u veličinama od 30 do 100 ml te u putnoj verziji od 10 ml. Miris je nedavno predstavljen i dostupan je za kupnju u Sephori u Americi i Kanadi, a brend je na Instagramu otkrio da uskoro stiže i u Europu. 

Preplavio je TikTok

Ovaj miris preplavio je TikTok te je objavljeno mnoštvo videa s njim u prvom planu. S obzirom na to da je tek izašao, mnogi dijele prve dojmove. 

Tiktokerica Shelby Coleman izrazila je uzbuđenje što je napokon stigao. "Miriše poput kolačića madeleine", navela je. Dodala je da nije presladak te najavila da će uskoro objaviti detaljniju recenziju.

@fragrancelush My first impression of Afternoon Delight 🍪 @maisonmargielafragrances *PR #perfumereview #perfumetiktok #perfumetok #perfumerecommendations #perfume ♬ original sound - Shelby Coleman

Tiktokerica Mare također ga je isprobala. Ističe da se uz vaniliju osjete kremaste, puderaste, mliječne i blage drvenaste note. Kaže da je miris podsjeća na sofisticiran pariški kafić koji poslužuje kroasane i druge slastice te vjeruje da će u njemu uživati tijekom jeseni i zime. Opisala ga je kao "utješan" i "primamljiv".

@mariannevgrace Afternoon Delight by REPLICA @maisonmargielafragrances Notes of: vanilla. whipped cream. sandalwood. musk. madeleine accord. #afternoondelight #fraghead #maisonmargielafragrances #perfumetiktok #perfumetok #newperfume #perfumereview #perfumerecommendations #gourmandperfume #vanillaperfumes #replicaafternoondelight #giftedbymargielafragrances ♬ Si Tu Vois Ma Mère - Cafe Accordion Orchestra

Tiktokerica Alisha kaže da je bila oduševljena kada joj je napokon stigao paket s ovim mirisom. "Vau", bila je njezina prva reakcija kada je pošpricala parfem na ruku. Opisala je miris kao jedinstven te rekla da smatra da će ga voljeti svi koji vole parfeme s notom vanilije. Dodala je da će biti idealan za jesen.

@alishasapproach parisian bakery vibes 😩🥐 honest review of maison margiela afternoon delight!!! #perfume #smelllikevanilla ♬ original sound - Alisha

Tiktokerica Caroline Stern također je snimila video o ovom mirisu. Istaknula je da ima gurmanske note koje podsjećaju na nešto jestivo, ali po njenom mišljenju ne miriše kao kolačić od vanilije. Također ga je opisala kao "utješan" miris i smatra da će biti idealan za jesen. Dodala je da će ga ljudi ili voljeti ili neće, a ona se nalazi negdje u sredini.

@carolinemstern Replying to @Lindsay Arevalo the most anticipated perfume review aka the first impressions of afternoon delight by @maisonmargielafragrances: aka, a madeline cookie in france. What do we think?! #perfumetiktok #vanillaperfume #vanillagirl #perfumereview #fragrance #afternoondelight #vanillafragrance #firstimpressions #maisonmargielafragrances ♬ original sound - Caroline Stern

Recenzije na Fragrantici su podijeljene

Prve recenzije se već mogu pronaći na Fragrantici. Nekima se sviđa, drugima ne. 

"Kupila sam naslijepo i oduševljena sam! Ovo je gotovo identično Vanilla Sexu Toma Forda. Razlika je u mošusu pri sušenju. Ovo mi je jedan od favorita ovog brenda", navedeno je u jednoj od pozitivnih recenzija.

"Ovo je sve što sam željela. Lagan, puderast miris s vanilijom, s blagom slatkoćom, drvenastim notama i mošusom. Mogao bi postati moj novi omiljeni miris", još je jedna pozitivna recenzija.

"Obožavam ga, ovo je bila kupovina naslijepo koja se pokazala kao vrlo dobra. Mislim da je dobro izbalansiran. Nije previše sladak, kremast, drvenast ni mošusan, ali su sve te note primjetne. Sandalovina i mošus lijepo uravnotežuju miris i sprječavaju da bude previše sladak", piše u još jednom pozitivnom osvrtu.

"Testiram ga već dva dana. Sviđa mi se, ali nisam oduševljena. Ne miriše na kekse madeleine kao što sam očekivala. Ako tražite lagan, kremast, pomalo mliječan miris vanilije, mogao bi vam se svidjeti. Ipak, ne bih preporučila da ga kupujete naslijepo", stoji u jednoj od neutralnih recenzija.

"Ovo definitivno nije parfem koji bih preporučila da kupujete naslijepo. Iako cijenim jedinstvenost i umjetnički dojam ovog parfema, meni osobno ne odgovara jer preferiram slađe i realističnije gurmanske mirise", stoji u jednoj od negativnih recenzija.

"Miriše kao generički parfem od vanilije. Miris je ugodan, ali nije ono što sam očekivao i mislim da nije vrijedan tog novca jer se mogu naći bolji parfemi za manje. Ne bih ga ponovno kupio", stoji u jednoj od negativnih recenzija.

"Razočaranje. Očekivala sam sladak, bogat miris, ali to nije to. Podsjeća me na slađu verziju parfema Chloe Vanilla Planifolia. Ima neku notu koja mi ne odgovara, kao da miriše pokvareno. Jednostavno nije za mene", stoji u jednoj od negativnih recenzija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.