Oko ovih sjajila stvorio se veliki hajp na TikToku, evo zašto

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KOLIKO god sjajila za usne bila popularna, ona imaju jednu manu, a to je preslikavanje. Sjajilo se preslikava jer je vlažno i ljepljivo. Usne se pomiču dok pričamo i jedemo, pa se sjajilo lako prenosi na druge površine. No tiktokerice je zaintrigiralo sjajilo za usne koje se navodno ne preslikava.

Mišljenja su podijeljena

Tiktokerica @thelipsticklesbians predstavila je sjajilo za usne brenda Judydoll. Za početak je istaknula kako joj se jako sviđa aplikator koji je proziran i na kojemu se ne nakuplja proizvod: "Posve je metalan. Ne može bolje što se tiče higijene."

Svidjela joj se tekstura samog sjajila, koju je opisala kao film koji obavija usne. Dakle, nije riječ o klasičnoj teksturi sjajila: "Zamislite da uzmete plastičnu foliju. Tako obavija usne." Dodala je kako sjajilo treba pustiti da se osuši i ne trljati usne za to vrijeme. Na kraju je prislonila usne na čašu da provjeri preslikava li se i ustanovila da je sjajilo ostalo na usnama.

@thelipsticklesbians We recently bought this transfer proof Iced Watery Lip Gloss by @Judydoll_official on @YesStyle, inspired by @JennZe’s videos. Immediately, I found the component to be really cool with its mock condensation droplets on the outside of the packaging. The gloss itself has a unique metal applicator, unlike the traditional flocked doe foot you might expect. Christina pointed out that it acts almost like a little scooper to grab the product when you dip it in—and that’s exactly what it is in a way! When applying, it cups your lip and has a higher pay-off than you’d expect. Always let it dry fully before moving your lips so it can create a film and become "transfer proof"—think of that Saran Wrap feeling we've talked about, where the product hugs your lips. I didn’t do this for the sake of evaluating! But this formula doesn’t feel suffocating; it’s extremely comfortable, and that’s what attracts me to it so much. My only downside is that I get a bit too much of the base flavor underneath that watermelon scent, which I don’t love. Aside from that, I’ve really enjoyed her. It’s insane to have a shiny gloss that is this this transfer proof, not stringy at all, and so comfortable. I’d say this gloss is perfect for my beauty queens who want a long-lasting, glossy finish without that notorious sticky feeling. I’m impressed! Has anyone else tried this? What did you think? #thelipsticklesbians #beautytok #lipgloss #makeupreview #judydoll ♬ original sound - The Lipstick Lesbians

Isti je proizvod zapeo za oko i Lisi Phan (@lisaxphan) kojoj se također jako svidio aplikator. Nakon nanošenja primijetila je tek manje preslikavanje, no boja i sjaj su i dalje ostali na usnama.

@lisaxphan Replying to @璇.ೃ࿐ judydoll watery lip gloss! you can get them at teso life or online 🌸🤍 #judydoll #chinesemakeup #lipgloss ♬ Aesthetic - Audiolist Productions

"Metalni aplikator je genijalan", "Na meni nije bio otporan na preslikavanje. Stvorio se film, ali nije bio otporan", "Super mi je kako detaljno objašnjavaš, lakše odlučim želim li kupiti nešto ili ne", "Gledam njihova sjajila već neko vrijeme", "Probaj i preko ruža", "Može li se koristiti i preko ruža?", "Je li ljepljiv?", "Uvjerila si me", neki su od komentara na objave.

JudyDoll je kineski brend dekorativne kozmetike osnovan u Šangaju 2016. Kako navode na svojoj web stranici, brend je osnovan kako bi stvarali kozmetiku koja je istovremeno "razigrana i osnažujuća", a ženama žele pomoći da se uvijek osjećaju samopouzdano.

U Hrvatskoj je ovaj proizvod moguće nabaviti putem Amazona na kojemu dojmovi nisu toliko pozitivni kao na TikToku. Prosječna ocjena proizvoda je 2.5, no ocijenilo ga je tek dvoje kupaca. Ako vas to ne obeshrabruje, sjajilo je dostupno po cijeni od 14.99 eura.

Judydoll sjajilo za usne, Amazon, 14.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.