O njoj se ne prestaje pričati, a njezini parfemi sada su dostupni i kod nas

Foto: Profimedia/dm.hr/Promo/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SABRINA Carpenter trenutno je jedna od najpopularnijih pjevačica nove generacije. "I'm workin' late, 'cause I'm a singer" ili "I beg you, don't embarrass me, motherfucker" stihovi su koji će definitivno obilježiti ljeto 2024. godine, a za njih je zaslužna upravo ona. Ako želite doznati sve o njoj, možete to ovdje

U ovom tekstu fokusirat ćemo se na njezinu liniju parfema koja je upravo stigla i kod nas. Sabrina je lansirala dvije parfemske kreacije koje su postale popularne među ljubiteljima mirisa s gurmanskim notama. Njeni mirisi Sweet Tooth i Sweet Tooth Caramel Dream donose slatke i začinjene note koje su privukle mnoge.

Sweet Tooth

Sweet Tooth je prvi parfem koji je Sabrina Carpenter lansirala početkom 2022. godine. Ovaj miris otvara se notama marshmallowa, kandiranog đumbira, čokolade i bergamota. U sredini se nalaze vanilija, kokosovo mlijeko i jasmin. U bazi su note šlaga, šećera, mošusa i kašmira.

Ovaj miris je brzo postao omiljen među ljubiteljima gurmanskih parfema zbog kombinacije slatkih i začinjenih nota. Bočica ružičaste boje inspirirana čokoladom dodatno doprinosi njegovoj privlačnosti.

Sweet Tooth edp, dm, 30 ml, 28.90 eura

Sweet Tooth Caramel Dream

Nakon uspjeha prvog mirisa Sabrina je ove godine lansirala svoju drugu kreaciju - Sweet Tooth Caramel Dream. Ovaj miris otvara se notama bademovog mlijeka, šećera, naranče, limuna i bijele frezije. U sredini sadrži čokoladu, vaniliju, orhideju i cvijet naranče. U bazi su mu note karamele, pačulija, ambera, mošusa i sandalovine. 

Note cvijeta naranče, tigraste orhideje i sandalovine daju ovom mirisu dublju i sofisticiraniju aromu, čineći ga prikladnim za razne prigode. Također dolazi u bočici inspiriranoj čokoladom, samo u drugoj boji. 

Sweet Tooth Caramel Dream edp, dm, 30 ml, 28.90 eura

Mirisne vodice

Osim parfema, dostupne su i mirisne vodice ovih parfema - Sweet Tooth i Sweet Tooth Caramel Dream. One dolaze u nešto većim bočicama, od 236 ml, a praktične su za brza osvježenja tijekom dana.

Sweet Tooth Caramel Dream mirisna vodica, 236 ml (12.90 eura) / Sweet Tooth mirisna vodica, 236 ml (12.90 eura), dm

Sabrinini mirisi dostupni su u dm-u po cijeni od 12.90 eura za mirisne vodice te po cijeni od 28.90 eura za parfeme. Ako volite gurmanske mirise, ovi parfemi mogli bi vam se svidjeti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.