Procurila mapa The Sims 5? Ljudi pišu: Kupujem

Foto: Reddit

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJUBITELJI serijala The Sims već su krenuli slaviti jer postoje naznake da se vraća mogućnost iz The Sims 3 koja je mnogima bila jako draga. U pitanju je mapa otvorenog svijeta koja nije dio The Sims 4. Razočaralo je to mnoge koji su uživali u tome što su mogli ići s jedne lokacije na drugu bez dugotrajnog učitavanja igre svaki put kad to naprave.

"Ako bude otvoreni svijet, kupujem"

Slika mape je podijeljena na Redditu, a korisnik u/DzXAnt22 kaže da ju je sam pronašao data miningom tijekom testiranja Projecta Rene. To je inače službeni naziv projekta koji su obožavatelji igre nazvali The Sims 5.

Project Rene (Sims 5) Full Map Leaked
byu/DzXAnt22 inGamingLeaksAndRumours

Prema priloženoj slici, čini se da je doista u pripremi značajno otvorenija mapa nego ona u The Sims 4, a nešto je to čemu su se mnogi obožavatelji otvoreno nadali, a redovito su se žalili na društvenim mrežama kako im nedostaje sloboda koju su imali igrajući The Sims 3.

"Znači li to da očekujemo igru otvorenog svijeta kao The Sims 3?", "Ako bude otvoreni svijet, kupujem", "Igra kao da je zapela u 2014, barem prema ovome što vidim", "Hoće li biti mapa biti otvorena kao u kao The Sims 3?", "Slike me podsjećaju na The Sims 4, tako da se neću puno nadati" neki su od komentara na objavu.

"Imajte na umu da je ovo staro preko godine dana i moglo se promijeniti do sada, no zbilja vjerujem da će igra imati otvoreni svijet kao The Sims 3", rekao je u/DzXAnt22. Rekao je i kako mu se čini da je podijeljena mapa nadahnuta ulicama Pariza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.