Ova Mazda MX-5 prodaje se za samo 15.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglas

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDAVAJUĆI Index Oglase, naišli smo na oglas za Mazdu MX-5, poznatiju pod imenom Mazda Miata. Ovaj popularni model automobila privlači svojim lijepim dizajnom, izvrsnim osjećajem u vožnji i pristupačnom cijenom kad govorimo o sportskim automobilima. Stoga nas je ugodno iznenadilo vidjeti ga spremnog za prodaju za 15.000 eura.

Automobil se prodaje s originalnim dijelovima

Automobil je rabljen, a prešao je 105.000 km. Proizveden je 2007. Snaga njegovog motora je 120 kW. Ovaj kabriolet vozi na benzin, ima kubni kapacitet 2000 ccm. Mjenjač je mehanički, a ima 6 brzina. Ima stražnji pogon. Kombinirana potrošnja goriva je 10 l/100 km, a na otvorenom također 10 l/100 km.

Ima dvoja vrata i dva sjedala. Registracija je važeća do travnja 2025. Automobil je dobro očuvan, nema oštećenja i uredan je. Dolazi u crvenoj boji i ima ručnu klimatizaciju. Naplatci su aluminijski, a automobil dolazi s ljetnim gumama. Svi originalni dijelovi dolaze s automobilom. Više o automobilu doznajte ovdje, a ispod pogledajte više fotografija.

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.