"Trebat će nam veća polica": Službeno predstavljen Lego Jaws set

Foto/Screenshot: Instagram/lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO je nedavno predstavio svoj 58. set iz serije LEGO Ideas - Jaws (Ralje), koji slavi legendarni film Stevena Spielberga u Lego obliku. Lego Ideas omogućuje obožavateljima da razvijaju vlastite Lego ideje. Ako te ideje steknu dovoljno popularnosti, mogu postati stvarni Lego setovi, kao što je sada slučaj s Jaws setom.

Ovaj set, sastavljen od 1497 dijelova, uključuje ogromnog morskog psa izgrađenog od Lego kockica, brod te tri minifigure.

Set je poprilično velik

Obožavatelji trilera iz 1975. godine bit će oduševljeni što će u ovom setu dobiti minifigure Sama Quinta, Martina Brodyja i Matta Hoopera. Lego set Jaws poprilično je velik za izlaganje, sa širinom od 59 cm i visinom od 35 cm. Možete izložiti morskog psa samog ili u lovu na Orku.

Gledam ovo već šest sati

Lego je na svojem Instagram profilu podijelio i kratak trailer za ovaj set koji je oduševio obožavatelje. "Nevjerojatno je koliko su minifigure slične glumcima, bravo Lego!!!", "Ovo je najbolji trailer koji sam ikada vidio!!!", "Obožavam ovaj video i set!!!’ Napravite više ovakvih filmskih setova", "Gledam ovo već šest sati", "Želim cijeli Lego film poput ovog", "Trebat će nam veća polica", neki su od komentara ispod videa.

Set će biti dostupan za kupnju od 6. kolovoza 2024. godine, po cijeni od 149.99 eura. Više informacije možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.