Za par dana stiže novi Samsung Galaxy. Evo što se za sada zna

Screenshot: Youtube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG je najavio da će 21. listopada predstaviti novi Galaxy, ali još nije otkriveno ime proizvoda. 

Pretpostavlja se da bi novi uređaj mogao biti Galaxy Z Fold Special Edition, o kojem se već neko vrijeme šuška. No još uvijek nije potvrđeno hoće li službeni naziv biti upravo taj ili Galaxy Z Fold6 Special Edition.

Video najavu koju je Samsung podijelio možete pogledati u nastavku. U videu se sugerira da je novi Galaxy toliko tanak da se može provući ispod vrata (u kuverti).

Snapdragon 8 Gen 3, glavna kamera od 200 MP

Prema izvješću GSMArene, navodi se da će novi Samsung Galaxy Z Fold biti debljine 4.9 mm kad je otvoren i 10.6 mm kad je preklopljen. Glasine također sugeriraju da će uređaj imati čipset Snapdragon 8 Gen 3, primarnu kameru od 200 MP i IP48 certifikat. Vanjski zaslon navodno će imati dijagonalu od 6.5 inča, dok će preklopni zaslon mjeriti 8 inča.

S obzirom na to da je predstavljanje idući tjedan, uskoro ćemo saznati sve detalje o ovom nadolazećem preklopnom pametnom telefonu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.