Selena Gomez pokazala bezvremensku manikuru koja nikada ne izlazi iz mode

Foto: Profimedia/lookfantastic.com/opi.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SELENA GOMEZ poznata je ljubiteljica minimalističkih, suptilnih manikura. Iako ponekad eksperimentira s upečatljivim nijansama, najčešće bira neutralne tonove. Tako je i nedavno, na nekoliko javnih događanja u ovom i prošlom mjesecu, viđena s elegantnom nude manikurom.

Svijetla chai latte manikura krasila je njezine nokte 30. rujna u New Yorku, na premijeri njezinog nadolazećeg Netflix filma Emilia Pérez. Istu je manikuru nosila i desetak dana kasnije u Londonu, tijekom predstavljanja filma A Real Pain na 68. BFI londonskom filmskom festivalu u The Royal Festival Hallu, kao i na prikazivanju filma Emilia Pérez u Tate Modernu.

Neutralni nokti su izuzetno svestrani

Za njezinu manikuru zaslužna je njujorška manikerka Zooey, koja je otkrila da je koristila Leafgel 095 Honey Beige gel u boji brenda Zillabeau. Gomez je ostala vjerna svom karakterističnom srednje bademastom obliku noktiju, prekrivenom nježnim bež-ružičastim lakom.

Iako manikura izgleda jednostavno, upravo to je njezina prednost: neutralni nokti su izuzetno svestrani, uvijek djeluju uredno i lako se prilagođavaju svakoj odjevnoj kombinaciji. Izdvojili smo par sličnih lakova u nastavku. 

OPI Dulce De Leche, 15 ml, Lookfantastic, 18.45 eura
OPI Bubblebath, 15 ml, Lookfantastic, 18.45 eura
Essie Ballet Slippers, 13.5 ml, Lookfantastic, 10.45 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.