Sarah Jessica Parker ne može bez ove kreme protiv bora. Trenutno je na sniženju

Foto: Shutterstock/rocskincare.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SARAH Jessica Parker već je dugo ikona stila, a ne odnosi se to samo na njezinu odjeću, već i na njezinu njegu. Parker je poznata ljubiteljica brenda RoC, a s njima redovito i surađuje.

"Uvijek je sa mnom"

Na svojem je Instagramu Parker podijelila objavu u kojoj otkriva da joj je RoC Retinol Correxion krema za područje oko očiju najbolja za održavanje kvalitete kože. "Kod kuće, na poslu i dok putujem, uvijek je sa mnom", napisala je. "Ne zaboravite i na SPF!"

"Obožavam tvoju prirodnost", "Prirodna ljepota, tako si lijepa", "Obožavam svoju RoC za područje oko očiju, bore mi odmah nestaju", "Vidi ovu ljepotu", "Tvoja koža blista" neki su od komentara na njezinu objavu.

Kao što i samo ime sugerira, ova je krema formulirana s retinolom zahvaljujući kojemu zaglađuje i hidratizira fine linije i borice. Krema također cilja na ublažavanje podočnjaka i učvršćivanje kože ispod očiju. Kremu je trenutno moguće kupiti na Amazonu po sniženoj cijeni.

RoC Retinol Correxion krema za okoloočno područje, Amazon, cijena na sniženju je 27.25 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.