Posjetili smo prvu sobu za razbijanje u Zagrebu, evo dojmova

Foto: Index

PROŠAO je još jedan vikend, a vi niste probali ništa novo i drugačije? Tražite zanimljivije načine za trošenje novca od sjedenja na kavi i izlazaka? Evo jednog neobičnog prijedloga kako da razbijete dosadu za 16 eura. Posjetili smo Smash It, prvu sobu za razbijanje u Zagrebu, koja je otvorena prije pet godina. Čini se kao idealna antistres-terapija za izbacivanje negativne energije, opuštanje, ali i zabavu.

Nalazi se na adresi Galovačka ulica 15, a ulaz je s Vukovarske ulice.

Razbijanje uz nabrijanu playlistu

U Smash It se dolazi isključivo preko rezervacije koju možete napraviti telefonski, e-mailom ili preko neke od društvenih mreže ponuđenih na njihovoj službenoj stranici. Mi smo termin rezervirali nekoliko dana unaprijed.

U ponudi su četiri različita paketa, ovisno o količini materijala za razbijanje i broju osoba koje će razbijati, a cijene su od 18 do 58 eura. Mi smo odabrali paket Razbijam mrcinu u vrijednosti od 32 eura, a sadrži jednu elektroničku stvar, u našem slučaju printer, dva tanjura i četrnaest staklenki. Ovaj paket uključuje opremu za do dvije osobe.

Nude i mogućnost da sami donesete stvari koje želite razbiti za dodatnih 12 eura.

Vlasnik je bio ljubazan i pristupačan, a pitao nas je čak za glazbene želje koje bi nam puštao za vrijeme razbijanja. Odabrali smo Eye of the Tiger da bismo se što više uživjeli, a on nam je rekao da je ista pjesma već bila naručena taj dan. Nismo se osjećali kao Rocky Balboa, ali je definitivno doprinijelo boljem iskustvu

Paket uključuje vremenski okvir od 45 minuta, no nije potrebno toliko vremena i najčešće to bude raspon od 20 do 30 minuta. Zaštitne naočale s kacigom su obavezne, dok je ostala oprema opcionalna. Od alata za razbijanje možete uzeti palicu i polugu. Za one manje spretne ipak preporučujemo palicu zbog jednostavnijeg korištenja. 

Naše iskustvo

Razbijanje je bilo prilično zabavno i cijeli koncept je jako zanimljiv. Cijena je po osobi, dakle, 16 eura za 20-30 minuta razbijanja, što nije baš jeftino, ali ne čini nam se ni previše skupo. Za novo iskustvo djeluje u redu.

Dogovor oko termina bio je vrlo jednostavan, a vlasnik je bio ugodan i susretljiv te je cjelokupan dojam uglavnom bio dosta pozitivan. 

Jedini minus koji bismo naveli je sloboda koja se ostavlja klijentima u vezi sa zaštitnom opremom. Kako je bilo iznimno vruće i vani i unutra, odlučile smo preskočiti opremu, osim zaštitnih naočala koje su obavezne. Ipak, situacija nam se nije činila tako bezazlenom i mi svakako preporučujemo da se zaštitna oprema koristi. Ozljede se dogode u sekundi, a uvijek je bolje spriječiti nego liječiti.

Preporučujemo probati jer je iskustvo zabavno i unikatno, no mi ne vjerujemo da ćemo se vratiti jer nemamo previše problema s bijesom. Jednostavno to iskalimo na mlađim članovima obitelji. Šalu na stranu, super aktivnost za razbijanje monotonije ili za iskaljivanje bijesa u kontroliranim uvjetima umjesto na autu bivšeg.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.