Borussia podijelila majstoriju Ivana Perišića. Navijači pišu: On je slobodan igrač

Foto: EPA

BORUSSIA DORTMUND na svojim je službenim društvenim kanalima objavila snimku pogotka Ivana Perišića iz 2011. godine. Prisjetila se tako svog bivšeg igrača koji je u žutom dresu odigrao 64 utakmice. U njima je 12 puta zabio gol i sedam puta asistirao. Perišićev gol iz voleja izazvao je brojne reakcije, a neki navijači podsjećaju da je hrvatski reprezentativac sad slobodan igrač i da ga se može dovesti besplatno. Video možete pogledati OVDJE.

Perišić je ovog ljeta raskinuo ugovor s Hajdukom, za koji je odigrao tek 12 utakmica i zabio samo jedan gol. Raskid ugovora, koji je vrijedio do kraja ove sezone, dogodio se nakon sukoba s trenerom Gennarom Gattusom. Perišić otad traži novi klub, no još ga nije našao.

Spominjalo se talijanske prvoligaše Como i Genou, ali ništa od tih transfera nije se realiziralo. Pisalo se, doduše, i da bi Perišić mogao završiti u Barceloni, no iz Katalonije su potvrdili da se to neće dogoditi. Hrvatski 35-godišnji reprezentativac nastupao je za Club Brugge, Borussiju Dortmund, Wolfsburg, Inter, Bayern, Tottenham i Hajduk.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.