Boysi za Bayern spremaju koreografiju kakva nije viđena 20 godina

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

BAYERN i Dinamo u utorak od 21 sat u Münchenu igraju prvu utakmicu ovosezonskog izdanja Lige prvaka. Najbolje klupsko natjecanje igrat će se u novom formatu s 36 klubova u zajedničkoj skupini. Bad Blue Boysi, navijači Dinama, putem društvenih mreža najavili su gostovanje na Allianz Areni.

"Prije 20 godina, na gostovanju u Stuttgartu, izvedena je prva i jedina ikad koreografija na gostujućoj europskoj utakmici u povijesti Bad Blue Boysa. S obzirom na to da smo prošlu europsku sezonu praktički cijelu imali zabranu gostovanja, ove sezone potrudit ćemo se i da brojkom i vizualom, a prije svega fanatičnim navijanjem, budemo vjetar u leđa momcima na terenu.

Za sutrašnju utakmicu spremamo koreografiju za početak utakmice i sve koji imaju ulaznice za gostujući sektor molimo da na ulazima budu čim se tribina otvori. Da već na zagrijavanju pokažemo tko je domaćin na Allianz Areni! Nemojte na tribinu unositi nikakve transparente i zastave jer je ograda rezervirana samo za udarne transparente", poručili su Boysi.

Novi format Lige prvaka

Prvih osam klubova ide izravno u osminu finala Lige prvaka, a klubovi od 9. do 24. mjesta razigravat će za preostalih osam mjesta u nokaut-fazi. Klubovi od 24. do 36. mjesta ispadaju iz Europe, odnosno ne nastavljaju natjecanje u Europa ligi, kao ni poraženi u razigravanju za ulazak u osminu finala.

Prvo kolo Lige prvaka igrat će se ovoga tjedna od utorka do četvrtka, a preostalih sedam kao i dosad, utorkom i srijedom. Zadnje kolo na rasporedu je 29. siječnja, što znači da će Dinamo prvi put u povijesti prezimiti u Ligi prvaka. Nokaut-faza počinje 11. veljače, a finale se igra 31. svibnja na Allianz Areni.

Protivnici Dinama su: Bayern (gostovanje), Borussia Dortmund (kod kuće), Arsenal (gostovanje), Milan (kod kuće), Celtic (kod kuće), Salzburg (gostovanje), Monaco (kod kuće) i Slovan Bratislava (gostovanje).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.