Nastavak raspada Komakovog Zrinskog. Opet je poražen i bori se za ostanak u 1. SNL

Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL

DUGOPOLJE je pobijedilo 2:0 kod Zrinskog u šestom kolu SuperSport 1. NL. Bio je to treći uzastopni poraz kluba kontroverznog gazde Ivana Komaka, koji je nakon prošle sezone najavio osvajanje naslova prvaka. Međutim, Zrinski je trenutno pretposljednja momčad prvenstva s tri osvojena boda.

Lošiji od Zrinskog je samo BSK iz Bijelog Brda, koji ima bod manje. Zrinski je prošle sezone vodio mrtvu trku sa Šibenikom za naslov prvaka, a u direktnom okršaju u posljednjem kolu Šibenik je slavio na Gradskom vrtu te izborio plasman u SHNL. Komak je nakon toga žestoko napao suce i HNS te obećao da će se Zrinski vratiti još jači. Ipak, klub je u ljetnom prijelaznom roku ostao bez gotovo cijele prve postave.

Egzodus igrača doveo je do potpunog kraha i vrlo je izvjesno da će se Komakov klub grčevito boriti za ostanak. U ostalim utakmicama šestoga kola BSK i Croatia iz Zmijavaca odigrali su 2:2, Orijent je pobijedio Dubravu 2:0, a Sesvete Cibaliju 2:1. HNK Vukovar 1991 i Opatija jučer su odigrali 1:1. Lideri prvenstva su Vukovarci s tri boda više od Sesveta.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.