Pogledajte reakciju Mbappea na golčinu suigrača. Prigovara li zato što mu nije dodao?

Screenshot: Twitter

ENDRICK, Realovo čudo od djeteta (18), postigao je krasan gol za konačnih 3:1, domaću pobjedu Reala nad Stuttgartom u prvom kolu Lige prvaka. Brazilskog tinejdžera i golgetera Real je doveo ovog ljeta za 47.5 milijuna eura iz Palmeirasa. Endrick je za manje od mjesec dana postao najmlađi strijelac u povijesti Reala u La Ligi, a onda protiv Stuttgarta sinoć i najmlađi strijelac Reala ikad u Ligi prvaka.

To je uspio na kraju sudačke nadoknade, nakon samo 15 minuta u igri. Zabio je krasno. Neuhvatljivo je istrčao kontru i onda iz daljine ljevicom zakucao loptu u mrežu. Način na koji je Endrick zabio pokazuje ne samo da je izvanserijski talent nego i da je pozitivno drzak. Naime, dok je on jurišao prema golu, isto su činili i njegovi suigrači Mbappe i Vinicius. Pri tome je Francuz bio u najboljoj poziciji za poentiranje od njih trojice.

Međutim, Endrick je, umjesto da proigra nekog od starijih i daleko uglednijih suigrača, odlučio akciju završiti sam. To je impresivno uspio, ali na društvenim mrežama se pojavilo kontroverzno tumačenje Mbappeove reakcije na to. Sudeći prema Mbappeovom govoru tijela i prije svega gestikulaciji rukama, njemu je navodno prva reakcija na suigračevu golčinu bila da je poprati prigovorom što mu Endrick nije dodao, nego je pucao. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.