Carragher i Richards uz ples pričaju o tablici Lige prvaka. Zatim staju kraj Bayerna

Foto: Screenshot (YouTube/CBS Golazo)

DINAMO je u srijedu na gostovanju pobijedio RB Salzburg 2:0 u trećem kolu Lige prvaka. Strijelci hrvatskog prvaka bili su Sandro Kulenović u 49. i Bruno Petković u 84. minuti, a austrijski viceprvak je od 66. minute imao igrača manje jer je direktan crveni karton dobio golman Alexander Schlager.

Zagrebačkom klubu ovo je bila prva pobjeda u novoj sezoni Lige prvaka nakon poraza od Bayerna (9:2) i remija s Monacom (2:2). Dinamo je trenutno na 22. mjestu Lige prvaka. To znači da bi prvak Hrvatske, da je ovo kojim slučajem bilo zadnje kolo grupne faze, izborio nokaut-fazu. Zanimljivo, Bayern je trenutno iza Dinama jer je izgubio i u drugom i u trećem kolu.

Bayern neugodno iznenađenje

Tablicu su prokomentirali i CBS-ovi analitičari Jamie Carragher i Micah Richards u duhovitom tonu. Naime, dvojac proslavljenih nogometaša plesao je i pokazivao je po ljestvici, a Carragher se u jednom trenutku zaustavio baš na Bayernu. Dinamo nisu spominjali, no neugodno ih je iznenadila Bayernova pozicija. Video možete pogledati ovdje.

"Imaju samo tri boda", uzviknuo je Richards, a Carragher je dodao kako su pred Bayernom nove teške utakmice u Ligi prvaka. Njemački velikan u sljedećem kolu dočekuje Benficu, a zatim i PSG. Potom gostuje kod Šahtara i Feyenoorda, a u posljednjem kolu dočekuje Slovan iz Bratislave. Bayern je u prvome kolu pobijedio Dinamo 9:2, a zatim je poražen 1:0 kod Aston Ville te 4:1 kod Barcelone.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.