Dinamu se za Bayern vraća jedan od najvažnijih igrača

Matija Habljak/PIXSELL

DINAMO sutra od 21 sat gostuje kod Bayerna u prvom kolu Lige prvaka. Hrvatski prvak u ovaj meč ulazi nakon 1:0 poraza od Hajduka na Maksimiru prošloga petka u derbiju SuperSport HNL-a, no u ovoj utakmici Sergej Jakirović moći će računati na ključnog veznjaka Josipa Mišića (30).

Mišić je nedostajao Dinamu u derbiju zbog problema s mišićem, no za vrijeme reprezentativne stanke stigao se oporaviti za otvaranje Lige prvaka. Mišića je protiv Hajduka mijenjao kapetan Arijan Ademi, koji je igrao u tandemu s Petrom Sučićem. Za očekivati je da će Sučić i Mišić držati Dinamov vezni red u Münchenu.

Ključna karika Jakirovićeve momčadi

Mišić je ove sezone upisao šest nastupa u SHNL-u i kvalifikacijama za Ligu prvaka. Za momčad trenera Sergeja Jakirovića odigrao je 531 minutu te upisao asistenciju. U Dinamo je stigao 2020. godine iz lisabonskog Sportinga prvo na posudbu, a onda ga je Dinamo u ljeto otkupio za dva milijuna eura.

U karijeri je još igrao za Rijeku, Osijek, Speziju, Sporting Lisabon i PAOK. Pet puta bio je prvak Hrvatske. Četiri titule ima s Dinamom i jednu s Rijekom, 2017. godine. Ugovor s Dinamom ima do ljeta 2026., a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 2.5 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.