Direktor Bayerna o Stanišiću: Želimo da postane jedno od lica kluba

Foto: EPA

BRANIČ hrvatske nogometne reprezentacije Josip Stanišić (24) proživljava jako lijepe dane seniorske karijere. Igrač Bayern Münchena je prošle sezone na posudbi u Bayer Leverkusenu osvojio naslov prvaka Njemačke. To je bio četvrti uzastopni naslov za Stanišića, koji je prethodna tri osvajao u Münchenu.

Igrač rođen u Münchenu je u 31 utakmici za Bayer zabio dva gola i podijelio četiri asistencije. Tituli prvaka Njemačke je pridodao i osvajanje Kupa, a krajem sezone potvrđeno je kako ga Bayern neće trajno prodati Leverkusenu te da se vraća u Bavarsku.

Ove sezone startao je u prvoj utakmici pod novim trenerom Vincentom Kompanyjem u Kupu, a zatim je na treningu pretrpio ozljedu kada mu je pukao ligament koljena. Srećem nije došlo do puknuća prednjeg križnog ligamenta pa bi se na teren mogao vratiti već krajem mjeseca.

"Stvarno se radujemo nadolazećim godinama s njim"

U nedavnom intervjuu, direktor kluba Max Eberl je hvalio mladu zvijezdu Jamala Musialu, ali je potvrdio kako je i Stanišić zalog za budućnost: "Stvarno se radujemo nadolazećim godinama s njim. Musiala je svakako taj. Zna što ima u Bayernu. To je klub koji ga je doveo na vrhunsku razinu. Razgovori oko novog ugovora su počeli, uskoro će biti i intenzivniji.

On treba postati jedno od lica Bayerna - kao Kimmich, Pavlović i Stanišić. Želimo osvajati Ligu prvaka i domaće titule. Stanišić se etablirao na najvišoj razini igrajući za hrvatsku reprezentaciju i u pohodu na titulu Bayer Leverkusena. Stvarno se radujemo nadolazećim godinama s njim."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.