Gattuso: Livaja je već dovoljno svoje karijere bacio u vjetar

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

HAJDUK je pobijedio Dinamo 0:1 na Maksimiru u prvom derbiju sezone. U utakmici šestog kola SuperSport HNL-a jedini je pogodak zabio Marko Livaja. Hajduk je s ta tri boda preskočio Dinamo na ljestvici i istovremeno mu zadao prvi poraz ove sezone u svim natjecanjima. Nakon utakmice je na konferenciji za medije govorio trener Hajduka Gennaro Gattuso.

"Livaja mora ovako nastaviti"

"Sve je u redu, samo umor. Zadnja dva i pol mjeseca Marko je bio sjajan. Skinuo je sedam-osam kila, trči, trenira, lider je i gura naprijed cijelu momčad. Ovo je pobjeda cijele ekipe i moja pobjeda jer sam uspio njegovu karijeru produžiti, jer je nekad u karijeri preslabo trenirao.

Njemu je majka priroda dala veliki talent, koji može koristiti još više. Za razliku od mene, koji nisam bio tako talentiran, ali sam uspio jer sam puno trenirao. On je podrška mladima, podrška starima, jede pravilno i treba tako nastaviti jer je već dovoljno svoje karijere bacio u vjetar

Ne bojim se otkaza. Bojim se samo smrti jer volim živjeti i volim ovaj posao pa bi mi bilo žao da umrem. Iskreno, dosta sam zaradio u karijeri da mogu živjeti do kraja života, a ovaj posao me ispunjava. Ne bojim se ničega", rekao je, između ostalog, Gattuso.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.