Gattuso nakon Dinama kontrirao Biliću: Posvećujem pobjedu Kaliniću, on nije lažljivac

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

NIKOLA KALINIĆ smijenjen je u utorak s mjesta sportskog direktora Hajduka. Dan nakon toga i on i predsjednik kluba Ivan Bilić održali su konferencije za medije, na kojima su o istim temama imali potpuno oprečne izjave. Dojam je kako javnost puno više vjeruje Kaliniću.

O tome je govorio Hajdukov trener Gennaro Gattuso nakon 1:0 pobjede Hajduka kod Dinama u šestom kolu SuperSport HNL-a. Gattusova momčad slavila je golom Marka Livaje, a Hajdukov trener posvetio je važnu pobjedu Kaliniću. U više navrata je to ponovio, a potom se dotaknuo i predsjednika Ivana Bilića. Tvrdi da s njim nije razgovarao mjesec dana, a ne deset dana, kako Bilić tvrdi:

"Za Nikolu Kalinića se ne može reći da je lažljivac. On me nagovorio da dođem u Split. Hvala mu i posvećujem pobjedu njemu. Zbog ovih dečki sam jedino još tu. Vesele me. Odradio sam 400 utakmica kao trener i ovo što vidim u Splitu je posebno. Momčad me slijedi, sluša me i zato napreduje. Nemam vremena razmišljati o razočaranjima. Obećane su mi neke stvari, a nisu ispunjene. Predsjednik Hajduka i ja nismo razgovarali mjesec dana. Borit ću se dalje."

Ovdje se možete prisjetiti najvažnijih izjava Kalinića i Bilića.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.