Bilić i Gattuso odradili dug razgovor

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUKOV predsjednik Ivan Bilić i klupski trener Gennaro Gattuso jučer su odradili razgovor od sat i pol vremena. Predsjednik i trener prošli su kroz sve teme koje su u posljednje vrijeme okupirale javnost. Sastanak je prošao u pozitivnom tonu i dogovor je da zajedno idu dalje u nove izazove koji ih očekuju u tekućoj sezoni.  

Gattuso nakon derbija izabrao stranu

Podsjetimo, Gattuso je u petak nakon pobjede kod Dinama 1:0 u derbiju SuperSport HNL-a otvoreno stao na stranu bivšeg sportskog direktora Nikole Kalinića: "Za Nikolu Kalinića se ne može reći da je lažljivac. On me nagovorio da dođem u Split. Hvala mu i posvećujem pobjedu njemu.

Zbog ovih dečki sam jedino još tu. Vesele me. Odradio sam 400 utakmica kao trener i ovo što vidim u Splitu je posebno. Momčad me slijedi, sluša me i zato napreduje. Nemam vremena razmišljati o razočaranjima. Obećane su mi neke stvari, a nisu ispunjene. Predsjednik Hajduka i ja nismo razgovarali mjesec dana. Borit ću se dalje."

Livaja i suigrači ne žele da Gattuso ode

Kalinić je prošloga utorka dobio otkaz, a dan nakon toga u presici je kritizirao Upravu i Bilića, koji se oglasio nekoliko sati zatim. Najzanimljivije izjave možete pročitati ovdje. Gattusu je podršku dala i momčad predvođena najboljim igračem Markom Livajom, koji je nakon derbija rekao: 

"Nećemo ništa slaviti, prvenstvo je tek počelo, imamo Kup u utorak, idemo iz utakmice u utakmicu, nadam se da će nas ova utakmica dignuti i da ćemo igrati još bolji nogomet. Možda nismo toliko atraktivni, ali ima rezultata. Mislim da možemo biti još bolji, nadam se da će trener ostati s nama i da se možemo iz kola u kolo dizati."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.