Gattuso razočarao Grubišno Polje. Spektakl u Kupu bez najvećih zvijezda Hajduka

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HAJDUK od 16:30 u 1/16 finala SuperSport Hrvatskog kupa gostuje kod Bilogore '91, četvrtoligaša iz Grubišnog Polja. Mjesto od oko 5 tisuća stanovnika živi za ovu utakmicu otkako se saznalo da im u Kupu dolazi Hajduk. Posebno su nabrijani od petka i pobjede Hajduka kod Dinama 1:0 u derbiju SHNL-a.

Ulaznice za utakmicu odmah su rasprodane. Samo pripadnika Torcide bit će oko 500, a ostalih par tisuća oko terena Bilogore '91 bit će navijači kluba koji je savršeno otvorio sezonu u Trećoj NL Sjever. U prvih pet kola ima isto toliko pobjeda. 

Ne dolaze Livaja, Rakitić, Krovinović, Uremović

No u Grubišnom Polju ostali su pomalo razočarani kada su saznali da je Gennaro Gattuso u Splitu ostavio najveće zvijezde Hajduka. U Grubišnom Polju tako neće igrati Marko Livaja i Ivan Rakitić. Ne dolaze ni Filip Krovinović i njegov imenjak Uremović. 

Grubišnopoljci će se zato utješiti nastupom ostalih poznatih hajdukovaca. Ovo je očekivani sastav Bilih za utakmicu protiv Bilogore '91:

Kalinić; Sigur, Elez, Šarlija, Hrgović - Capan, Pukštas - Benrahou, Dajaku, Biuk - Antunović. 

Ako u regularnom dijelu ne bude pobjednika, igrat će se produžeci. Ako i nakon 120 minuta bude neriješeno, izvodit će se penali. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.