Jeličić: Bilo mi je žao Bilića s tim njegovim zamuckivanjem

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

NEKADAŠNJI nogometaš Hajduka i Dinama Joško Jeličić komentirao je situaciju u Hajduku uoči derbija na Maksimiru. Nikola Kalinić smijenjen je s funkcije sportskog direktora nakon samo četiri mjeseca, a umjesto njega doveden je Francuz Francois Vitali. Jeličić je, govoreći za Max Sport televiziju, stao na Kalinićevu stranu.

"Kalinić je veliki hajdukovac. Radio je besplatno"

"S jedne strane imamo Nikolu Kalinića, kojeg osobno poznajem. Možemo pričati o njegovom iskustvu jer je iz kopački odmah otišao na poziciju sportskog direktora. No znam da je on jedan pošten momak i veliki hajdukovac, koji je osigurao Hajduku sedam milijuna kad je otišao u Blackburn.

Radio je za Hajduk besplatno kao sportski direktor. S druge strane je tu Ivan Bilić, predsjednik Hajduka. Meni je bilo žao čovjeka s njegovim zamuckivanjem i određivanjem tko će ga sad što pitati. To je bilo apsolutno tužno za gledati.

Dogodila se podjela u klubu. Imamo Gattusa i njegove igrače, koji ga vole i slijede. Oni su na jednoj strani, uprava na drugoj. Predsjednik Hajduka očito ne poznaje sustav i sportsku strukturu jer je rekao da novi sportski direktor neće moći smijeniti trenera Gattusa", rekao je Jeličić.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.