Livaja: Želimo da Gattuso ostane što duže s nama

Foto: Matija Habljak /PIXSELL

HAJDUK je u derbiju 6. kola SuperSport HNL-a pobijedio Dinamo 1:0 sjajnim golom Marka Livaje u 70. minuti susreta. Ovom je pobjedom skočio na prvo mjesto tablice i sad ima bod više od Dinama, koji je najveću šansu imao u 76. minuti, kad je Marko Rog u čistoj situaciji tukao preko gola. Torcida je prekinula utakmicu bakljadom, zbog čega se igralo 13 minuta nadoknade, a Ismael Diallo je u 92. dobio drugi žuti karton.

"Ekipa je odigrala jednu organiziranu utakmicu, trener nas je dobro pripremio. Čekali smo tu jednu šansu koja se dogodila i iskoristi smo je", rekao strijelac Marko Livaja.

Gattuso ima našu podršku

Nakon zadnje drame na Poljudu i otkaza sportskom direktoru Nikoli Kaliniću, špekuliralo se i o tome imali li Gennaro Gattuso podršku u klubu. Livaja je kratko i to komentirao.

"Nećemo ništa slaviti, prvenstvo je tek počelo, imamo Kup u utorak, idemo iz utakmice u utakmicu, nadam se da će nas ova utakmica dignuti i da ćemo igrati još bolji nogomet. Možda nismo toliko atraktivni, ali ima rezultata. Mislim da možemo biti još bolji, nadam se da će trener ostati s nama i da se možemo iz kola u kolo dizati", zaključio je Livaja za HRT.

Podsjetimo, Nikola Kalinić je na konferenciji za medije u srijedu kako su odnosi u klubu ozbiljno narušeni te da predsjednik Ivan Bilić ne razgovara s trenerom prve momčadi Gennarom Gattusom.

Bilić je to negirao na svojoj presici, koju je održao par sati nakon Kalinića. Između te dvije presice Bilić je zatražio sastanak s igračima i Gattusom. Kako je Indexu potvrđeno, talijanski trener odbio je taj sastanak samo jer je htio da igrači ostanu maksimalno fokusirani na derbi s Dinamom na Maksimiru.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.