Misstiano Penaldo. To je BBC napisao uz snimku Ronaldovog promašaja s bijele točke

CRISTIANO RONALDO imao je priliku u 105. minuti utakmice protiv Slovenije, na samom kraju prvog produžetka, golom iz jedanaesterca dovesti Portugal u vodstvo. Jan Oblak sjajno je reagirao i zaustavio njegov dobar pokušaj. Istovremeno je BBC u prijenosu utakmice izveo potez zbog kojeg ga razapinju na društvenim mrežama.

Pokazujući snimku Ronaldovog neuspjelog pokušaja, BBC je u prijenosu emitirao i natpis na kojem se narugao jednom od najboljih nogometaša svih vremena, kojeg zlobnici prozivaju zbog velikog broja golova postignutih s bijele točke. Umjesto Cristiano Ronaldo ili bez ikakvog pojašnjenja, BBC je uz snimku penala objavio Misstiano Penaldo, poigravši se riječju miss (promašaj) i penal u sklapanju poruge Ronaldovom imenu.

Terry: BBC, ovo je sramota

To je izazvalo mnogo negativnih reakcija pratitelja na društvenim mrežama, koji sve opisuju kao neprofesionalizam i zahtijevaju ispriku od BBC-ja. Na društvenim mrežama javio se i John Terry, nekadašnji kapetan Chelseaja i engleske reprezentacije. "BBC, ovo je sramota", napisao je na Instagramu.

Ronaldo je plakao nakon promašenog penala čekajući da započne drugi produžetak utakmice. Nakon što ni u njemu nije bilo golova, ponovno je preuzeo odgovornost u raspucavanju penala. Prvi je uzeo loptu i zabio. Portugal je prošao dalje s ukupnih 3:0.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.