Zvezdin stadion na Google kartama preimenovan u "Šetalište drugova iz Hajduk Splita"

Screenshot: Google Maps

DVA dana nakon što je stadion Maksimir na Google kartama preimenovan u "Šetalište Marka Livaje", ono što se dogodilo stadionu Dinama, zadesilo je i dom Crvene zvezde. Njen stadion Rajka Mitića, daleko poznatiji kao Marakana, na istom servisu također je nakon cyber diverzije postao "Šetalište drugova iz Hajduk Splita" i "HNK Hajduk Split - podružnica." Naime, kada u Google Maps ukucate lokaciju Marakane, pojave se dva spomenuta taga.

Srpski mediji i ljubitelji nogometa uvjereni su da i iza ovoga, kao i iza preimenovanja Maksimira, stoji Torcida i da u oba slučaja tajming nije slučajan. Naime, u četvrtak na Marakani kod Zvezde u Ligi prvaka gostuje Benfica. Torcida je u bratskim odnosima s njenom navijačkom skupinom No Name Boys. Portugalski navijači bili su na Maksimiru s Torcidom, koja je tamo njima u čast podigla koreografiju. Na ogradi Maksimira bio je i transparent NNB-a.

Zato se najavljuje da će pripadnici Torcide prijatelje iz Portugala na isti način podržati u Beogradu te da će tamo istaknuti svoje transparente. Međutim, iz Zvezde su poručili kako tako nešto neće biti dozvoljeno jer bi se znakovlje Torcide na stadionu prvaka Srbije smatralo provokacijom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.