Neuer: Dinamova desetka Baturina je jak na lopti, a Petković moćan u 16 metara

Screenshot: YouTube

BAYERN i Dinamo igraju u utorak od 21 sat na Allianz Areni u Münchenu prvu utakmicu ovosezonskog izdanja Lige prvaka, koja se igra u novom formatu s 36 momčadi. Bayern je izraziti favorit na svojem stadionu. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio Manuel Neuer, dugogodišnji golman i kapetan Bayerna.

"Godine 2012. smo također imali sezonu bez trofeja. Nažalost, i sad imamo to iskustvo. Znamo svi što se dogodilo nakon toga. Osvojili smo trostruku krunu. Motivacija je vrlo visoka. Liga prvaka je ove sezone drugačija. Imamo jako dobre protivnike u ovoj prvoj fazi.

Na kraju, najvažnije je da je ove sezone finale u Münchenu. Želimo biti tu i dat ćemo sve od sebe da budemo. Veselimo se prvoj utakmici. Finale Lige prvaka u Münchenu bilo bi za mene sjajan kraj sezone. Ne znam hoću li se nakon toga umiroviti. Osjećam se dobro i odlučit ću na kraju sezone hoću li nastaviti braniti", rekao je 38-godišnji vratar Bayerna.

Baturina jak na lopti, Petković u kaznenom prostoru

"Analizirali smo momčad Dinama, znamo koje su im snage i slabossti. Pokušat ćemo igrati što brže i biti u pravo vrijeme na pravim pozicijama. Znamo da je njihova desetka Martin Baturina igrač jak na lopti. Bruno Petković u napadu donosi snagu u šesnaestercu. Morat ćemo pripaziti", rekao je na presici Neuer.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.