Nizozemci nisu oduševljeni Perišićem u PSV-u: Transfer u rangu turskih klubova

Foto: EPA

IVAN PERIŠIĆ (35) uskoro bi trebao postati igrač nizozemskog prvaka PSV-a. Hrvatski reprezentativac odradit će liječničke preglede, a nakon toga će se kao slobodan igrač priključiti novoj momčadi. Nizozemski podcasteri s popularne stranice Voetbal smatraju da je PSV-ovo dovođenje Perišića u rangu transfera koje rade turski klubovi. Naime, Turci su poznati po dovođenju velikih zvijezda na zalasku karijera, a Nizozemci baš i nisu oduševljeni ovim potezom svog prvaka.

Nizozemci pričali o Gattusu

Nizozemci su razgovarali o dugoj karijeri Perišića i navodili njegove velike uspjehe, a onda su se dotaknuli raskola u Hajduku: "Najblaže rečeno, očito da ega Perišića i Gattusa nisu mogla izdržati u istoj svlačionici. To je puklo vrlo brzo, zar ne?" upitao je jedan podcaster, a drugi se nadovezao informacijom da je trener Gattuso igračima nakon pobjede nad Dinamom kupio iPhone 16.

Podsjetimo, lijevo krilo hrvatske reprezentacije slobodan je igrač otkako je napustio Hajduk. U Splitu, u koji ga je Torcida godinama zazivala, Perišić se zadržao vrlo kratko nakon sporazumnog raskida ugovora.

Na Poljud se vratio u siječnju ove godine, više od 17 godina otkako se otisnuo u svijet te napravio impresivnu nogometnu karijeru. Iz Hajduka je otišao 2006. godine a da nije upisao službeni nastup za seniorsku momčad.

Iz Hajduka je otišao prije mjesec dana

Ove godine, nakon rehabilitacije od teške ozljede koljena, za splitski klub odigrao je 12 službenih utakmica te u prošloj sezoni postigao jedan pogodak protiv Istre 1961 u Puli. Iz Hajduka je otišao prije mjesec dana.

Uz Ajax i Feyenoord, PSV je dio velike trojke nizozemskog nogometa. U svojoj je povijesti, započetoj osnutkom 1913. godine, slavio 25 titula nizozemskih prvaka i njih još 11 u kupu. U sezoni 1987./88. bio je i prvak Europe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.