Pogledajte snimku iz kafića u Los Angelesu. Dojam je kao da ste na stadionu

Foto: Screenshot/X

MANCHESTER UNITED u petak je otvorio novu sezonu engleske Premier lige pobjedom 1:0 na Old Traffordu protiv Fulhama. Jedini strijelac za Crvene vragove bio je nizozemski napadač Joshua Zirkzee (23) u 87. minuti. Sjajan je to početak za igrača koji je ušao u igru u 61. minuti, a ovog ljeta je došao iz Bologne u transferu vrijednom 42.5 milijuna eura. Pošle sezone u Italiji je zabio 12 pogodaka, a s Unitedom je potpisao ugovor do ljeta 2029. godine.

Na Old Traffordu bile su 73 tisuće gledatelja i oni su, dakako, imali najbolje iskustvo utakmice, ali drugo najbolje iskustvo vjerojatno su imali posjetitelji bara Cosm u Los Angelesu. Oni su prikazivali utakmicu na jedan vrlo poseban način, na ekranu dijagonale 26 metara, a gledatelji su imali pogled kao da se nalaze na stadionu.

Ulaznice nisu nimalo jeftine, ali navijači su oduševljeni

Tehnologija je učinkovito nudila simulaciju gledanja s tribina unutar Old Trafforda. Navijači na društvenim mrežama ostali su zapanjeni, a jedna je osoba napisala: "Hoćeš mi reći da ovi ljudi nisu bili fizički prisutni na stadionu? Mislio sam da je to produžetak." Cijena ulaznice za ovo iskustvo kretala se od 60 do 120 eura.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.