Rijekin protivnik ne može organizirati kup-utakmicu. Evo zašto

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

RIJEKA i Neretvanac iz Opuzena trebali su sutra, u srijedu, igrati utakmicu u SuperSport Hrvatskom kupu. Ali susret je odgođen jer stadion Neretvanca nije mogao ispuniti minimalne sigurnosne uvjete. Kako bi se utakmica stigla organizirati, pomaknuta je za tjedan dana kasnije. 

"Poštovani članovi kluba, navijači i svi zainteresirani! Nastavno na sve (dez)informacije u medijima koje dolaze i do nas, ovim putem Vas obavještavamo da ćete sve službene informacije moći pročitati jedino i isključivo na Facebook stranicama našeg Kluba.

U stalnoj smo i svakodnevnoj komunikaciji s predstavnicima Grada Opuzena, MUP-a i HNS-a kako bi se Kup susret s Rijekom odigrao sukladno planiranom ako to bude moguće vezano za pitanja sigurnosti i organizacije. Zahvaljujemo svim dionicima ovog procesa na pomoći, uviđavnosti i kooperativnosti", objavljeno je na Facebook stranici Neretvanca.

Konačna odluka je u srijedu

Postojala je mogućnost da će se utakmica igrati na Rujevici, no to se neće dogoditi, kako sad stoje stvari. Konačnu odluku o mjestu odigravanja susreta donijet će Povjerenstvo za natjecanje SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Sastanak je na rasporedu u srijedu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.