Ten Hag odgovorio Ronaldu: Daleko je on od Manchester Uniteda, u Arabiji...

Foto: EPA

PORTUGALSKI reprezentativac Cristiano Ronaldo gostovao je u podcastu kod nekadašnjeg kolege iz Manchester Uniteda Rija Ferdinanda. U emisiji je govorio o trenutnoj situaciji u Manchester Unitedu, koja nije bajna. Momčad Erika ten Haga je na 14. mjestu nakon tri kola. Ima dva poraza i jednu pobjedu.

"Manchester United mora započeti reizgradnju svega. To je jasno. Trebat će vremena jer to je još uvijek jedan od najvećih klubova na svijetu. Ali trebaju im velike promjene. To je jedini način da se vrate na vrh i u klubu to znaju. Trener kaže da se oni ne mogu boriti za prvo mjesto u engleskoj ligi i u Ligi prvaka. Kao trener Uniteda ne smiješ to reći. Moraš se bar boriti", rekao je Ronaldo.

"Svatko ima pravo na svoje mišljenje"

Na konferenciji za medije u četvrtak Ten Hag je reagirao na tu Ronaldovu izjavu. "On je jako daleko u Saudijskoj Arabiji. Daleko od Manchestera. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. To je okej", rekao je trener Manchester Uniteda.

Nizozemski trener Erik ten Hag (54) vodi Manchester United od ljeta 2022. godine. Ovo mu je treća sezona u klubu. U prvoj je osvojio treće mjesto, no u drugoj je razočarao, osvojivši tek osmo mjesto. Najveće uspjehe ostvarivao je s Ajaxom, koji je vodio pet godina. Osvojio je tri nizozemska prvenstva te je dogurao do polufinala Lige prvaka 2019. godine.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.