Torcida priprema ludnicu u mjestu od 5000 ljudi. U sat vremena kupila sve ulaznice

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

HAJDUK će u utorak od 16:30 u Grubišnom Polju protiv Bilogore '91 odigrati utakmicu 1/16 finala SuperSport Hrvatskog kupa. Splićani su protekli tjedan pobijedili Dinamo (0:1) pogotkom Marka Livaje u SuperSport HNL-u, a sada će otputovati u grad s oko 5300 stanovnika, koji se nalazi u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Ondje će također imati podršku Torcide, svoje navijačke skupine. "Dobili smo informaciju da je Torcida iz Splita kupila sav gostujući kontingent ulaznica, kojih je bilo 500, u roku od sat vremena. U utorak nas očekuje i pravi navijački spektakl", objavila je Bilogora '91, klub koji se nakon pet kola nalazi na prvom mjestu 3. NL Sjever, odnosno četvrtog ranga hrvatskog nogometa.

U konkurenciji za utakmicu nisu Marko Livaja, Filip Krovinović, Ivan Rakitić i Filip Uremović, kojima će trener Gennaro Gattuso dati poštedu, te Ismaël Diallo, koji će odraditi kaznu zbog crvenog kartona zarađenog na Maksimiru.

Rasprodane su sve ulaznice za Bilogora '91 - Hajduk

"Što uopće možemo napisati, a da se već ne zna. Utakmica koja će, kako god završila, biti upisana zlatnim slovima u povijest našeg malog, ali dragog nam kluba i grada. Svjesni smo da je Hajduk izraziti favorit, ali mi ćemo dati sve od sebe da im pružimo što jači otpor.

HNK Hajduk, ako netko slučajno nije upućen, dolazi osokoljen pobjednom u prošlom kolu u derbiju protiv Dinama i trenutačno se nalazi na drugom mjestu prvenstvene ljestvice SuperSport HNL-a", napisala je Bilogora '91, koja je u Kupu izbacila Zagoru iz Unešića te poručila da su rasprodane sve ulaznice za Hajduk.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.