VIDEO Balotelli snimljen kako pijan pada po cesti. Evo kako se pravdao

Screenshot: X

NEKADAŠNJI talijanski reprezentativac Mario Balotelli (33) snimljen je prije par dana u talijanskom gradu Udinama, kako pada na pješačkom prijelazu u društvu prijatelja. Talijanski mediji pisali su da je nekadašnji napadač Manchester Cityja, Intera i Liverpoola bio pijan. Balotelli, koji trenutačno nema klub, odgovorio je na taj video.

"Vidio sam video na kojem padam na pod. Zezali smo se, bila je to šala. Ne vidim problem u tome što sam izašao s prijateljima i zabavljao se. Nikome nismo naudili. Ne znam zašto me osuđujete. Nisu prikazane fotografije i videi koje sam snimio s obožavateljima te večeri. Bio sam otvoren prema svima. Nakon što je Italija odigrala onakvu utakmicu, vijest je da sam ja bio pijan... Dajte, razgovarajmo o bitnijim stvarima", objavio je Balotelli na Instagramu. 

Talijanski napadač navršit će u kolovozu 34 godine. Zadnji klub za koji je igrao bio je turski Adana Demirspor. Dobar dio sezone pauzirao je zbog operacije koljena. Balotelli je bio jedan od najvećih talenata u Italiji, no zbog manjka discipline nije ispunio svoj puni potencijal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.