Transfermarkt: Porasle su šanse da Rakitić prijeđe u Hajduk

Foto: EPA

TRANSFERMARKT, portal koji se bavi nogometnim transferima i tržištem igrača, objavio je da se povećala mogućnost da Ivan Rakitić prijeđe iz saudijskog Al-Shababa i splitski Hajduk. Šansa je sa 76 posto, koliko je bila prije par dana, skočila na 84 posto.

Rakitić (36) i Džeko (38) jako su blizu Hajduku. Index je prvi pisao o ozbiljnom interesu Hajduka za hrvatsku i bosansku legendu. Pregovori su u tijeku, turski mediji za Džeku tvrde da je već prihvatio ponudu Hajduka, dok je Rakitić također vrlo zainteresiran za dolazak u Split.

Rakitićev kum je veliki hajdukovac

Štoviše, nekadašnji hrvatski reprezentativac jednom je prilikom obećao da će doći igrati za Hajduk, nešto slično kao Ivan Perišić, koji je to obećanje ispunio prošle sezone. Rakitić je u karijeri igrao za Basel, Schalke, Sevillu i Barcelonu, a u Saudijskoj Arabiji je od siječnja ove godine.

Dosad je za Al Shabab odigrao osam utakmica te zabio jedan gol uz jednu asistenciju. Rakitićev kum je Marko Bralić - Keto, koji je veliki navijač splitskog Hajduka. Bralić je na društvenim mrežama znao objavljivati Rakitićeve fotografije s porukama poput "Vrime je", čime kumu poručuje da ga želi vidjeti u Hajduku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.