Butković: Nakon parlamentarnih izbora Milanović se smirio, bio je kao janje

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković u Nedelišću je održao konferenciju za medije povodom izgradnje obilaznice Nedelišće i Pušćina, gdje je komentirao svoju specifičnu komunikaciju s predsjednikom Zoranom Milanovićem.

 

“Od parlamentarnih izbora smo imali jednu osebujnu interakciju predsjednik i ja. On u zadnje vrijeme ništa ne govori, ali dobro, i to je dio njegovog plana i programa.

Budući da je predsjednik bio aktivan u parlamentarnim izborima i da je htio postati predsjednik vlade, naravno u tome nije uspio, a pritom je kršio i Ustav, onda sam ja jučer stavio to u objavu - da me iznenadilo da on sada više ne želi biti premijer, nego ponovno želi biti predsjednik. Tu nije tu bilo ni ironije ni šale, nego je tu bilo dosta isitne.

Praktički je izgubio s SDP-om i parlamentarne i europske izbore. Iako se nakon parlamentarnih izbora smirio, bio je onako više kao janje.”

"Želimo 3:0 na kraju godine"

“Nakon što HDZ i tijela HDZ-a donesu odluku o kandidatu, znat ćete tko je to. U ovom trenutku ne mogu reći tko će biti kandidat za predsjednika, ali da ćemo imati jakog kandidata i da želimo pobijediti na tim izborima, apsolutno da. Želimo da rezultat bude 3:0 na kraju ove godine", prenosi N1 Butkovićeve izjave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.