FOTO Na posljednji ispraćaj Ćorušića došli Plenković, Ana Karamarko, Bernardić...

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL, Ranko Suvar/Cropix

Danas se na zagrebačkom groblju Mirogoj održava posljednji ispraćaj za preminulog ravnatelja KBC-a Zagreb Antu Ćorušića. Podsjetimo, Ćorušić je umro prije nekoliko dana nakon pada s protupožarnih stepenica u krugu bolnice.

Ispraćaj počinje u 14:15, a na ispraćaj su došli brojni ljudi poznati javnosti. Mnogi od njih su Ćorušićevi kolege iz HDZ-a.

Na ispraćaju su, među ostalima, premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, ministri Vili Beroš, Davor Božinović, Branko Bačić i Ivan Anušić, Vladimir Šeks, HDZ-ov šef sabora iz Sanaderovog vremena Luka Bebić, bivši rektor Damir Boras, HDZ-ov zastupnik Željko Reiner, Mate Granić.

Došli su i HDZ-ovi bivši ministri Tomislav Ćorić i Josip Aladrović, šefica Zarazne koja je bila na listi HDZ-a Alemka Markotić, HDZ-ova šefica Hitne (također poznata iz korone) Maja Grba Bujević, Dubravko Šimenc, Ana Karamarko (supruga Tomislava Karamarka), Ljubo Ćesić Rojs, Milan Kujundžić, Darko Milinović, Pavle Kalinić, biskup Košić, ali i bivši SDP-ovci, sada Socijaldemokrati, Davor Bernardić i Nikša Vukas...

Pogreb će se održati sutra na mjesnom groblju u Lovreću u 16 sati. Nakon pogreba će se u župnoj crkvi u Lovreću održati misa zadušnica.

Galeriju fotografija pogledajte ispod naslovne slike. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.