Kako ne ovisiti o državnoj mirovini u Hrvatskoj?

7c7807f9-87c2-4b76-b82a-d41cc28b3cf0.jpg

KAD pomislite na mirovinu, plače vam se, ali ne od sreće. A tek automobil, stan, obrazovanje djece? Jasno vam je da ćete se za ikakvu financijsku budućnost morati pobrinuti sami jer - tko će drugi? Koje su opcije? Štednja u banci vam daje premalo, kriptovalute su vam prerizične, o ulaganju ne znate ništa i nemate puno novca. Tražite rješenje, pogotovo ako planirate ostati u Hrvatskoj.

Pa, evo prijedlog.

Ako nemate puno novca, nemate stručnog znanja o investiranju i želite nešto jednostavno za korištenje – isprobajte Genius by InterCapital. Genius je prva hrvatska aplikacija za investiranje koja profesionalno upravlja vašim novcem. Uplaćujete prema vašoj želji, a isplatu možete obaviti kad god vam novac treba, bez penala. Ne radi se o samostalnom trgovanju dionicama niti o kriptovalutama.

Kakvu korist imate od Geniusa i ulaganja?

Nitko vas bičem ni ugovorom ne tjera na uplate. Birate koliko želite uložiti i kada. Do svojeg novca možete u bilo kojem trenutku, svejedno radi li se o cijelom iznosu ili samo dijelu. Sa 20 eura imate potpuno jednaku kvalitetu usluge kao i osoba s 20 milijuna eura! Aplikacija ne diskriminira, a uvijek je pod nadzorom našeg stručnog tima.

Sumnjičavi ste jer nikad niste čuli ni za Genius ni za InterCapital?

To je OK, uvijek provjeravajte. InterCapital Asset Management je najveće hrvatsko neovisno društvo za upravljanje investicijskim fondovima. Upoznajte nas ovdje. Neovisno znači da nismo u vlasništvu banke ili države. Na tržištu svojim snagama uspješno poslujemo već 20 godina i iza sebe imamo i domaća i strana priznanja, ali to nije ono što vas stvarno zanima, zar ne?

Zanima vas da ljudi koji tu rade znaju svoj posao. Da im misija nije ukrasti vam novac, nego vam ga zaraditi. Direktor uprave si ne može vašim novcem kupiti Mercedesa i nestati - cijela tvrtka je u potpunosti odvojena od imovine fondova.

Upravljamo s preko 20 investicijskih fondova svih vrsta i razina rizika, koji ulažu u sve od globalnih kompanija poput Applea ili Googlea, pa do EU i regionalnog tržišta. Pokrenuli smo i prve hrvatske ETF-ove.

Genius je idealan za dugoročno ulaganje malih iznosa, vašim tempom. Mirniji san, bolji rezultat.

Kako Genius funkcionira?

Ispunite upitnik kako bismo vas procijenili kao investitora. Aplikacija izračuna vašu toleranciju na rizik, kako bi vas u startu zaštitila. Svako ulaganje ima rizik, toga morate biti svjesni. Time osigurava da ne ulažete u nešto što vam je prerizično. Postavite svoj cilj i investicijski plan, a Genius prema za vas kreira portfelj fondova. I to je to. Prihvatite ugovor i obavite početnu uplatu.

Početna uplata iznosi minimalno 70 EUR, a nakon toga – uplaćujete koliko i kad god želite. Svaki dan ili više nikad. Možete uplatiti i 5 eura, nitko vam neće prigovarati ili naplatiti dodatne naknade.

Naplaćuje li vam Genius naknade, u čemu je kvaka?

Vaš trošak ulaganja putem Geniusa je trošak fondova u koje ulažete. Od toga živimo. Pregled troška i pojašnjenje možete vidjeti transparentno u samoj aplikaciji, ali i u ovom blogu. Sve druge naknade smo ukinuli. Upravljanje vašim portfeljem je besplatno.

U svakom trenutku vidite neto stanje svojeg računa, svoje portfelj i transakcije. Upitnik iz registracije i investicijski plan možete mijenjati koliko god puta želite.

Besplatna edukacija za početnike

Genius vam osigurava besplatnu online edukaciju putem Zooma. Radionica se zove Genius Caffe, održava se svakoga četvrtka, a možete nas pitati što god vam padne na pamet. Nema "krivih" pitanja, atmosfera je opuštena, pričate sa živim ljudima – ne s botovima koji natucaju hrvatski.

Možete i doći u Masarykovu 1 i popiti s nama kavu, ako vam je draže.

Isprobajte Genius i dajte si šansu da u budućnosti ne ovisite o državi ili poslu koji više ne možete smisliti. Zvuči "predobro da bi bilo istina"? Prijavite se na Caffe i provjerite, možda vas iznenadimo!  

Informacije su samo u informativne svrhe i ne služe kao preporuka za donošenje investicijskih odluka. Trgovanje je rizično i nije pogodno za sve ulagače. Prije nego što donesete odluke o ulaganju, pročitajte uvjete financijske usluge i pobrinite se da razumijete rizike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.