Liječnik: Muškarac teško opečen u požaru na benzinskoj, životno je ugrožen

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nepoznati vozač koji je smrtno stradao u automobilu švedskih registracija izazvao je jučer nesreću na benzinskoj postaji Mosor Jug na A1, kod Omiša. Zaletio se autom u agregat za točenje goriva, a u požaru koji je izbio tri su osobe ozlijeđene, od kojih jedna teško.

 

Dr. Josip Krnić, pročelnik Hitnog objedinjenog prijema u splitskom KBC-u, govorio je danas na konferenciji o stanju ozlijeđenih.

"Najteže je ozlijeđena mlađa muška osoba koja se nalazi u životnoj opasnosti, smještena je na Jedinicu intenzivne njege", rekao je Krnić.

Ozlijeđen je još jedan muškarac, koji nije životno ugrožen. Državljanka Francuske je puštena na kućnu njegu.

Dvojica muškaraca imaju teške opekline. Više informacija će biti poznato nakon nekoliko dana, rekao je.

U bolnici nemaju informacija o vozaču koji je poginuo na mjestu nesreće, rekao je Krnić.

Policija: Vozač nije identificiran

Podsjetimo, PU splitsko-dalmatinska jutros je objavila nove detalje o nesreći.

 

"U događaju jučer, 3. rujna 2024. godine oko 17:43, u požaru su u potpunosti izgorjela tri osobna vozila, dok su tri vozila oštećena. Prema informacijama koje smo dobili iz bolnice, tri osobe su ozlijeđene - jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život, jedna osoba je teško ozlijeđena i još jedna osoba je lakše ozlijeđena", piše u priopćenju.

Iz policije navode i da su policajci Postaje prometne policije Split obavili očevid na mjestu događaja.

"Utvrđeno je da je za sada nepoznati vozač koji je smrtno stradao, osobnim vozilom švedskih nacionalnih registarskih oznaka, skrenuo na terminal benzinske postaje i udario u drugo osobno vozilo, a potom od siline udara vozilo se odbilo i udarilo u agregat za točenje goriva", piše policija.

Tijelo je prevezeno na odjel patologije te će biti obavljena obdukcija.

O događaju je odmah obaviještena zamjenica općinskog državnog odvjetništva. Općinskom državnom odvjetništvu bit će upućeno posebno izvješće.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.