Majka Ene Šarac: Pomolite se za moju ljubav, ne rade joj bubrezi

Foto: Facebook

CIJELA Hrvatska zna za Enu Šarac, djevojku koja se preko 15 godina bori s tumorom na mozgu. Ova hrabra djevojka, kad se prikupljao novac za njeno liječenje i za Noru Šitum, svima je poručila da novac radije uplate Nori.

Simpatična i draga djevojka pokazala je više puta što znači imati veliko srce i novac za svoje liječenje često je davala i drugoj bolesnoj djeci.

Kako piše osječki portal osijek.031, Eni se prije dva dana stanje pogoršalo, te je zadržana na intenzivnoj njezi zbog zatajenja bubrega.

Od njezine majke doznali su kako Eni bubrezi ne rade te kako ne jede i ne pije.

Obitelj čeka nalaze

Mama Ene Šarac, Biserka, najprije je objavila na svojem Facebook profilu kako je Ena zadržana u bolnici.

"Enica je večeras ostala na intenzivnoj zbog zatajenja bubrega. Molim vas pomolite se za moju ljubav", napisala je, a danas je poručila kako Eni ne rade bubrezi te kako ima visoku temperaturu.

"Eničino stanje je isto. Bubrezi još ne rade, temperatura visoka, CRP 270, ne jede i ne pije. Čekamo nalaze ima li i gripu. Hvala svima na molitvama i brizi", napisala je Biserka.

Podsjetimo, Eni su krajem godine liječnici uz tumor na mozgu i tumor na kralježnici dijagnosticirali i leukemiju.

Nova dijagnoza šokirala je njene roditelje, a Ena je još jednom pokazala kakav je borac uz riječi "da sad barem zna s čim se bori".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.