Mini MBA 4. industrijska revolucija - 20% povoljniji Early Bird upis

Foto: PR

USPJEŠNO poslovanje danas je nemoguće bez osnovnih znanja o novim tehnologijama. Baš zato, pripremili smo potpuno nov i dorađeni Algebrin Mini MBA 4IR program koji se fokusira na tehnologije digitalne transformacije poslovanja. Uz Early Bird ponudu upis je sada i 20% povoljniji.

O 4. industrijskoj revoluciji u poslovnim krugovima govore baš svi, ali još uvijek postoji nerazumijevanje procesa digitalne transformacije među menadžerima velikih, srednjih i malih tvrtki. Sporo prihvaćanje novih tehnologija, strah od nepoznatog i nespremnost na promjenu poslovnog modela definitivno ugrožavaju našu konkurentnost na vanjskim tržištima.

Budite drugačiji i budite uvijek korak naprijed! Program Mini MBA 4. industrijske revolucije nudi vam znanja za strateške promjene u digitalnoj transformaciji vaše organizacije, ali i alate za postizanje rasta prihoda, za bolje korisničko iskustvo, optimizaciju procesa, smanjenje troškova, bolju raspodjelu rada... Naš je Mini MBA 4IR vrlo konkretan program, osmišljen za stvarne poslovne situacije u kojima se nalazite i u kojima morate brzo reagirati!

I upravo zato što vam želimo pružiti iskoristiva digitalna znanja, angažirali smo najbolje domaće stručnjake i poslovne ljude kao predavače na ovom programu. Ivan Maglić suorganizator je i jedan od predavača, poslovni čovjek s dugogodišnjim iskustvom u vođenju timova, posebice u zahtjevnim trenucima organizacijske transformacije poslovanja. Neumoran je zagovornik pozitivnih promjena kojima digitalne tehnologije unaprijeđuju poslovnu efikasnost i razvijaju suradničko okruženje. Poslušajte njegov poziv na Mini MBA 4IR program!

Foto: Ivan Maglić, suorganizator i predavač na Mini MBA 4IR programu

Da ponovimo, glavni je cilj našeg Mini MBA 4IR programa omogućiti poslovnim ljudima, na svim razinama rukovođenja, što širi uvid u dominantne tehnološke trendove digitalne epohe i ukazati na to kako ta znanja i alate što uspješnije koristiti u svakodnevnom poslovanju. Kroz ovaj sažeti program u najkraćem potrebnom vremenu stječete osnovna saznanja i razumijevanje fenomena koji uvjetuju naše poslovanje danas, ali i oblikuju ga za vremena koja dolaze.  

Nastava se izvodi kombinacijom predavanja, timskog rješavanja praktičnih zadataka i samostalnog rada, uz uistinu vrhunske predavače; tehnološke i poslovne stručnjake s dragocjenim iskustvima iz gospodarstva, poput Davora Runje, Ratka Mutavdžića, Dariana Škarice, Vedrana Brničevića i drugih. Pozivamo vas da nas kontaktirate saznate više o Mini MBA 4IR programu iskoristite 20% povoljniju Early Bird ponudu i steknete istinsko razumijevanje trendova koji određuju i vaše poslovanje!


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.