Nacional: Jedan od šefova na HRT-u prozvan zbog seksualnog uznemiravanja

Foto: PIXSELL, Facebook

GLAVNI urednik Nacionala Berislav Jelinić večeras je na Facebooku najavio sutrašnje izdanje tog tjednika.

Naime, Nacional piše kako je jedan od ravnatelja HRT-a, Mislav Stipić, "prozvan zbog seksualnog uznemiravanja". Stipić je na HRT-u ravnatelj poslovanja.

> Reagiranje Mislava Stipića: Nisu točni navodi o seksualnom uznemiravanju

U nastavku prenosimo cijelu Jelinićevu objavu.

"HRT je službeno potvrdio autentičnost optužbi"

"Dugo me nije zdrmao rad na nekoj temi, kao ovog vikenda. Došla je u redakciju s prijateljicom, nakon dvije godine teške životne drame koju je proživljavala na HRT-u. U više navrata drhtala je i plakala dok je govorila. U jednom trenutku skoro smo se svi rasplakali. Bila je duboko istraumatizirana, dijagnosticiran joj je PTSP, a u redakciji Nacionala ispričala mi je zašto je prozvala jednog od ravnatelja HRT-a za seksualno uznemiravanje, te svoje urednice za mobing trudnica i mladih majki. Pokazala je i opsežnu prepisku s vodstvom kuće.

HRT je službeno potvrdio autentičnost optužbi. Pričali smo i s prozvanima... Ali i s drugima unutar HRT-a koji službeno potvrđuju brojne slične optužbe protiv prozvanih. Prozvani sve demantira, ravnatelj HRT-a mu vjeruje, kaže da je sve temeljito istražio, ali novinarku koja ga je prijavila uopće ne informira ni o čemu. To je tek uvod u potresnu ispovijest, dokumente i službene navode koji su prikupljeni u velikoj priči o seksualnoj aferi koja trese Prisavlje. Priča ima više strana. Nacional donosi one ključne. Neću najavljivati ništa drugo. Nacional, doznajte što se doista događa u Hrvatskoj", napisao je Jelinić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.