Nesreća na A6 u smjeru Rijeke, HAK upozorava na mokre i skliske ceste

Ilustracija: Sime Zelic/PIXSELL

Zbog prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Ravna Gora i tunela Vršek u zoni radova u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 80 kilometra na sat, izvijestio je danas ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog predmeta na kolniku vozi se uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat i na autocesti A1 u tunelu Grič u smjeru Zagreba. Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Mogući su i odroni, posebice na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali (DC8).

Mokre i skliske ceste

Vozačima se savjetuje da prilagode vožnju uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog vode na kolniku zatvorene su: DC36 Karlovac-Blatnica Pokupska-Koritinja-Šišljavić-Rožen Breg i Gradec Pokupski-Lijevo Sredičko; DC42 u Ogulinu; DC228 Ozalj-Karlovac u mjestu Mahićno i Jurovski Brod-Donji Bukovac, ŽC5153 Gornji Kosinj- Bakovac.

Zatvorene su i lokalne ceste u Ličkom Novom, između mjesta Blaževci i Močile, između mjesta Donja Kaniža i Lički Novi i u mjestu Podastrana (LC590490).

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu je katamaranska linija Mali Lošinj–Cres–Rijeka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.