Novinari kažu da su napadnuti u Otoku: Vikali su nam "Srbi, srpski mediji"

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Jutros su se pred obiteljskom kućom bivšeg HDZ-ovog zastupnika i gradonačelnika Otoka Josipa Šarića pojavila policijska vozila. Policajci su i pred zgradom obližnjeg Gradskog poglavarstva. 

Iz policije su potvrdili kako službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, provode kriminalističko istraživanje na području Slavonije nad jednom osobom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv službene dužnosti.

Reagirala interventna policija

Dnevnik Nove TV javlja kako su nepoznati muškarci verbalno napali novinare koji su snimali policajce kako iznose dokazne materijale iz zgrade Gradskog poglavarstva. Reagirala je i interventna policija koja je udaljila muškarce s mjesta događaja. 

''Dobacivali su nam neke ružne stvari, govorili: 'Jedva ste dočekali.' Pitali su nas: 'Hoćeš i nas snimati?' Jedan nam je prišao i počeo vikati: 'Srbi! Srpski mediji! Gdje je N1?' Snimatelja Nove TV su verbalno napali", kazala je reporterka Dnevnika Nove TV Marina Bešić Đukarić.

"Interventni policajci su ih upozorili nekoliko puta i rekli im da se udalje, a nakon što je jedan od njih počeo nešto mrmljati, jedan policajac je stao pred njega i izričito mu rekao da se udalji", dodala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.