Otac ubojice: Moj sin nikad nije imao problema sa zakonom, ne znam odakle mu pištolj

U ULICI Vida Došena u zagrebačkom naselju Špansko jutros oko osam sati pronađeno je tijelo 21-godišnjeg mladića. Pištolj kojim je upucan pronađen je u obližnjoj kanti za smeće. Otac osumnjičenog novinarima je u Zadru kazao kako njegov sin nikad nije imao problema sa zakonom te da ne zna odakle mu pištolj.

Otac osumnjičenog za ubojstvo kazao je kako je u šoku i da još uvijek ne zna što se dogodilo te dodao da je njegov sin "sportaš i student prve godine DIF-a". "Nisam mogao primijetiti da je u pitanju upletenost u nešto. Ali, kad se ovakvo nešto dogodi, znači da nije bilo nešto bezveze", kazao je otac. Otac ubojice R.K. je ravnatelj zadarske Osnovne škole Smiljavec, a kazao je kako ga je o ubojstvu obavijestio stanodavac njegova sina koji mu je rekao da je policija došla obaviti premetačinu.

Zabrinuti otac je krenuo u Zagreb kako bi dao izjavu policiji. Tvrdi kako ne zna odakle je sin nabavio pištolj, a dodaje da prijatelji njegova sina opisuju kao uzornog studenta koji je uredno davao kolokvije. R.K. je na Facebooku član grupe ljubitelja revolvera.

Prema prvim informacijama, muškarac je ubijen vatrenim oružjem, a zbog ubojstva je priveden muškarac za kojega u policiji navode da je hrvatski državljanin. Neslužbeno doznajemo da se radi o 20-godišnjem R.K., navodno iz Zadra.

Prema dosadašnjim informacijama, ubojica i žrtva našli su se u kafiću Ivana, gdje su se posvađali i potukli, nakon čega je 20-godišnji R.K. pucao u 21-godišnjaka. Žrtva je zatim iznesena na terasu kafića gdje su je navodno pokušali reanimirati. Ubojica je na mjestu događaja dočekao policiju. S ubojicom i žrtvom u društvu je bio i treći muškarac.

Policija će više informacija o slučaju dati na sutrašnjoj konferenciji za novinare.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.