Policija: Vozač na benzinskoj udario u auto, odbio se na agregat za točenje goriva

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

JEDAN je čovjek poginuo i više je teško ozlijeđenih nakon što je jučer oko 17:40 automobil udario u agregat za istakanje goriva na benzinskoj postaji na A1, na odmorištu Mosor Jug kod Omiša, u smjeru Dubrovnika.

 

PU splitsko-dalmatinska sad je objavila nove detalje o nesreći.

"U događaju jučer, 3. rujna 2024. godine oko 17:43, u požaru su u potpunosti izgorjela tri osobna vozila, dok su tri vozila oštećena. Prema informacijama koje smo dobili iz bolnice, tri osobe su ozlijeđene - jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život, jedna osoba je teško ozlijeđena i još jedna osoba je lakše ozlijeđena", piše u priopćenju.

Najteže ozljede zadobio je hrvatski državljanin koji se nalazi na Jedinici intenzivnog liječenja, javljaju iz splitske bolnice. Teško je ozlijeđen hrvatski državljanin rođen 1981. godine. Hospitaliziran je na Klinici za kirurgiju. Nije životno ugrožen.

Lakše ozlijede zadobila je francuska državljanka rođena 1987. godine. Ona je otpuštena iz bolnice.

Policija: Vozač nije identificiran

Iz policije navode i da su policajci Postaje prometne policije Split obavili očevid na mjestu događaja.

"Utvrđeno je da je za sada nepoznati vozač koji je smrtno stradao, osobnim vozilom švedskih nacionalnih registarskih oznaka, skrenuo na terminal benzinske postaje i udario u drugo osobno vozilo, a potom od siline udara vozilo se odbilo i udarilo u agregat za točenje goriva", piše policija.

Tijelo je prevezeno na odjel patologije te će biti obavljena obdukcija.

O događaju je odmah obaviještena zamjenica općinskog državnog odvjetništva. Općinskom državnom odvjetništvu bit će upućeno posebno izvješće.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.