Šef hrvatskog Lidla preuzeo i slovenski

Foto: Lidl

Boris Lozić, aktualni predsjednik Uprave Lidla Hrvatska, od srpnja će preuzeti i funkciju predsjednika Uprave Lidla Slovenija te će obnašati tu ulogu u obje zemlje - i Hrvatskoj i Sloveniji.

Boris Lozić se na mjestu predsjednika Uprave Lidla Hrvatska nalazi od 2015. godine. Karijeru je započeo u Lidlu 2006. godine.

Prije dolaska u Hrvatsku na poziciju predsjednika Uprave, radio je kao direktor prodaje i logistike u Lidlu Slovenija gdje se zadržao 3 godine te je potom svoj karijerni put nastavio kao član Uprave za prodaju i logistiku u Lidlu Švicarska.

Dosadašnji šef slovenskog Lidla ide u Slovačku

"Veliko mi je zadovoljstvo što se priključujem timu Lidla Slovenija na poziciji predsjednika Uprave. Veselim se izazovima koji su preda mnom i siguran sam da ću svojim znanjem i iskustvom koje sam stekao dosadašnjim radom, posebice na poziciji predsjednika Uprave Lidla na hrvatskom tržištu, pridonijeti daljnjem uspješnom razvoju i poslovanju Lidla Slovenija", istaknuo je Boris Lozić.

Ivan Udiljak, dosadašnji predsjednik Uprave Lidla Slovenija, od kolovoza će preuzeti dužnost predsjednika Uprave Lidla Slovačka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.