Sumnjiva smrt čovjeka na Banovini. Nadzorne kamere potrgane, ovce nestale

Fotografija ne prikazuje događaj opisan u tekstu. Ilustracija: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Sisačko-moslavačka policija izvijestila je da je 66-godišnjak čije je tijelo u nedjelju, krvave glave, pronađeno nedaleko od Petrinje preminuo od pada, no na tijelu su pronađene i druge ozlijede pa i dalje utvrđuju sve okolnosti tog događaja.

U mjestu Grabovac Banski u nedjelju je pronađeno beživotno tijelo 66-godišnjaka u dvorištu njegove nedavno obnovljene kuće.

Nastavlja se kriminalističko istraživanje

Na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Zagrebu obavljena je obdukcija mrtvog tijela 66-godišnjeg muškarca te je utvrđeno da je uzrok smrti posljedica pada, dok su na tijelu pronađene i druge ozlijede.

Policijski službenici u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Sisku nastavljaju kriminalističko istraživanje i poduzimanje drugih mjera i radnji na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja, kažu u policiji.

Mediji su objavili priču o ovom slučaju navodeći da je muškarac koji je tek otišao u mirovinu pronađen krvave glave u dvorištu obiteljske kuće. Navodno tamo nije bilo njegovih ovaca, a nadzorne kamere bile su potrgane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.